31.3.2010

01.04.10

Jihei tänään oli kirppis päivä, mutta ei sieltä sen kummempia löytynyt: kuvia huomenna kun tämä iltavalo ei ole kovin hyvä niiden kuvaamiseen. Pitänee myös kuvata yksi paita/mekko jonka ostin Jumbosta lauantaina ja pistän sen huomenna myös illalla päälle.
Tänään muuten ihan perus päivä tehtiin Santerin kanssa hyvää lihakeittoa ja kuvailin ennakkotehtäviin. Illalla käväisin baarissa yhdella. Jotenki päivä meni niin nopeesti että unohdin salkkaritkin katsoa.
Santeri kokkaa ja lihakeitto porisee liedellä

Ennen baariin lähtöä kuvailin vähän meikkiäni. Siitä Cheap mondayn paidastakin (joka pilkistää tässä kuvassakin) koitin ottaa kuvia hyvin huonoin tuloksin, ehkä vielä joku päivä.....
Illan ohjelmistossa pyykkien pesua (kyllä, tähän aikaan) ja Trendin lukua.
Huomenna viettämään kaverin 19.v synttäreitä ensiksi hänen luokseen ja sieltä mahdollisesti siirrytään baariin. Ennen sitä aion kuitenkin viedä noi lukionkirjat Suomalaiseen Kirjakauppaan myyntiin ja tehdä postauksen. Katsotaan kuinka hyvät rahat kirjoista tulee.

Day 03 - A song that makes you sad (ensimmäiseksi mieleen tulleet)


2 kommenttia:

  1. Löysin taas tällasen blogin mitä varmaan tuun seuraamaan. Ihanat hiukset ja tyyli sulla! Lissää vaa hius/tyyli/meikki-juttuja nii I like! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voi kiitoos ! semmossia juttuja onkin tulossa, mutta mun asukuvaaja on vähän laiska niin joskus jää vähän vähemmälle :)

    VastaaPoista

<3