20.3.2010

Oh What A Thing

Täällä sitä taas ollaan kirjoittelemassa itseni iloksi (?). On ollut ihan kiva päivä ja pakko myös sanoa että on syöty hyvin. Ensiksi täällä kotona oli jtn peura juttua ja perunamuussia ja sen jälkee mentiin "juhlimaan" mun murun etukäteis synttäreita (oikea päivä tiistaina) sen siskolle ja siellä oli jonkilaista namnam pastaa ja kakkua.

Ilta jatkuu näissä merkeissä ja voisi oikeasti koittaa lukeakin jtn.

Tälläinen paita mulla oli päällä ja tykkään tästä tosi paljon. Etupuolelta tää on ihan tavallinen musta mutta tosta takaa pitsiä. Ostin tän kampituspäivillä Jc:stä ja maksoin 5€

Ulkona sitten oli semmoinen ilma että tarkenin tommosella baisic nahkatakilla, jossa oli sitten huppari alla. Toi on oikeesti tummanruskea, vaikkei siltä ehkä kuvassa näytä.

Ja vielä sellainen juttu että Facebookkiin kun on tullut se nelly.comin yhteisö niin sain sieltä sitten 10euron lahkakortin nellyyn ja olen tässä katsellut mihin sen tuhlaisin ja tilaisinko samalla myös jotain muuta kivaa.Tiedän että tää näyttää aika hirveältä väserrykseltä mutta paintilla ei saa parempaakaan tehtyä. Eli siis nuo legginsithän on aivan mahtavat. Ne haluan ehdottomasti kotiuttaa. Ja sitten mietin että ostaisinko tuon Konadin aloituspakkauksen, kun olen siitä jo pitkään haaveillut.


4 kommenttia:

 1. aivan ihanat legginsit=) ja tosi kiva paita:)

  VastaaPoista
 2. Nii noi legginsit onki tosi kivat ! Pitäs saada aikaseks viel tilattua :)

  VastaaPoista
 3. ootko laittanu tätä blogias blogilistalle? :) en ainakaan itse tätä sieltä löytänyt, ja olisi kiva lisätä tää sun blogis omalle suosikkilistalle :--)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: en kai vielä ole tai en itseasiassa tiedä. :D Pitääpä mennä katsomaan ja lisätä jos en ole lisännyt :)

  VastaaPoista

<3