16.3.2010

Today

Hihhei päivä alkoi mukavasti herätyksellä klo. 06.45, kun kahdeksaan menin. Saavuttuani koululle opettaja ilmoitti että hänellä on joku kokous joten olin tunnilla 10 minuuttia ja se siitä. Pikkasen ketutti. Sitten tunniksi kotiin odottamaan, että pääsee hakua tekemään koululle opon kanssa.

Tälläistä oli päällä:
(mekko/paita JC wet lookit vaikka ei kuvassa siltä näytä, vyö H&M, huivi jostain saatu ja kangaskassi ostettu ankkarokista pari vuotta sitten)
aamutee oli vähän laimeeta

Hakutulokset joihin sitten päädyin ammattikorkeakoulu hauissa, hain myös ihan amikseen jos tuolla ei nyt tärppää. Noita amk hakuja varten kävin kuvailemassa ennakkotehtäviin kuvia tänään. Lukiohan loppuu toivottavasti tänä keväänä. Vielä oisi koitoksia edessä ennen sitä...
Loppu päivä kuluukin sitten mukavasti tiedonkäsittelyn perusteet kirjan viimeisellä 20 sivulla ja englannin kielioppia, sekä kohteliata sanankäänteita kertaillen :) jos joku nyt sattuu lukemaan tätä, niin millä hemmetillä näitä kuvia sais pistettyä järkevämmin. Tässähän menee hermot ja pieni iäsyys kun noi ei suostu menemääb oikeille paikoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3