21.4.2010

Jakauksia

Ensimmäisena tässä postauksessa haluan mainita että kirje yhteen niistä monista paikoista joihin hain on tullut. Sain nimittäin kutsun englanninkieliseen parturi-kampaaja koulun pääsykokeisiin. HAHA siis ei tässä muuten mitään hauskaa olekaan, mutta mun lukion englanti on 5. Siis asteikolla 5-10. Noo ehkä katson ja kokeilen miten tuolla sitten menee. Enemmän kyllä odotan kutsua ammattikorkean pääsykokeisiin, joka luultavasti tulee tämän ja ensikuun vaihteessa.


Sitten asiaan. Halusin tehdä postauksen hiusjakausista. Mulla on aina aamusin kriisi, että minkälaisen jakauksen pistän. Ja ajattelin kysyä sitä teiltä näin kuvien kera.


1. Hiukset sivujakauksella ja kumminkin puolin. Mulla on toinen sivu aika lyhyt koska se oli joskus ihan siili ja oon halunnu että siitä saa tarvittaessa semmosen maja ivarsson tupsun vedettyä tohon vaikkei siili oiskaan. Nyt mietin että voisi kasvattaa sen kokonaan pois.

Maja Ivarsson tupsulla tarkotan jotain tyyliin tähän tapaan (kuva alhaalla), mutta ei noin suttasesti laitettuna ja pienemmällä hiusmäärällä:


2.

3.

Tässä ideana on siis se että hiukset toispuoleisesti ja toinen sivu sliipattu tonne taakse. Tätä tyyliä käytänkin aika usein päivittäin.

4.
Keskijakausessa itelläni on ehkä jotain mätää, mutta tykkään siitä kovin ja haluaisin pitääkin tälläistä tyyliä, joskus olen pitänytkin. Se kehystäisi hyvin pääni todella pyöreää muotoa ja antaisi siihen vähän pehmeyttä. Tälläiseen malliin tarvitsisin vähän pidemmät otsahiukset omasta mielestäni. (?)

Jakauksethan ovat ihan eri asia kuin kampaukset yleensä vielä näiden lisäksi mietin, onko otsahiukset ylhäälle nostettuna, normaalisti vai sitten puoliksi ylhäällä. Riippuen tietenkin sopiiko se jakauksen kanssa. Noistahan saisi todella monta erilaista versioita yhdisteltynä.

No siinäpä ne sitten olivat. Olisi kiva jos tulisi kommenttia mikä noista sopii mulle parhaiten, numeroilla 1-4. :)

9 kommenttia:

 1. ensimmäinen on ehkä paras, mutta kaikki sopii sulle :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: hhii, no kiitos. Ittäni toi ensimmäinen ei ehkä miellytä eniten :D

  VastaaPoista
 3. Musta toi kolmas sopii sulle tosi hyvin, mut ei nuo muutkaan pahoja ole :)

  VastaaPoista
 4. sulla on tosi kiva tyyli ja oot ihanan persoonallisesti kaunis!:) (siis hyvällä tavalla persoonallinen, ei huonolla!)

  VastaaPoista
 5. Eve: juu kolmosesta tykkään itekin eniten. Ja hassua vastata jollekin toiselle Evelle :D

  Noora: Kiiiitooos. :) Vaatteista ja tyylistä tulis kivempia kuvia jos joku ottais niitä musta useemmin eikä tarttis itselaukaisinta käyttää. Toi mun poikaystävä vaan ei oo mikään innokkain kuvaaja : D

  VastaaPoista
 6. Kolmone on paras, sitte toi ykköne.

  VastaaPoista
 7. Noi kaikki on tosi hyvii, mut ehkä kuitenkin toi eka on ihanihan paras! :-)

  VastaaPoista
 8. Tossa keskijakauksessa on jotaki, tekee sun lookiin ihan mielettömän muutoksen. Suoristaisin noi etuhiukset ainakin, niin tulee vähän pituutta lisää, jos sitä pelkäsit :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: khiih joo : )Aika moni kallistuu ton resusen ykkösen kannalle. Ehkä voisi niin sitten useemmin pitää, mutta ehkä vähän siistimmin.

  Noona: Hmmm. Miten kaikki oikeesti vastaa tän ekan. Ite pidän varmaan vähiten tällä tavoin :p Kiitos mielipiteestäsi. :)

  Sja: Joo etuhiukset tohon lookkiin pitäs kasvattaa vähän pidemmäks. Ja kyyllä kai se suoristaminenkin vähän auttaa ;)

  VastaaPoista

<3