31.5.2010

5 days

Huhhuh, kiirettä alkaa pikkuhiljaa pukkaamaan ylppärijuhlien järjestelyissä. Tän viikon aikataulu näyttää jotakuinkin tältä:

Maanantain: tyhjäää.
Tiistai: klo 9 kampaaja (lisäkkeet pois, väri, leikkaus) klo 13 mekon haku ompelijalta, ehkä shoppailemaan(tekoripset, uusia meikkejä, kesävaatteita)
Keskiviikko: klo 12 lisäkkeiden laitto takaisin, klo 16.30 Yo-juhla harjoitus
Torstai: Kosmetologilla käynti(?)
Perjantai: kaveri pistää kynnet
Lauantai: JUHLA PÄIVÄ !

Kaikenlisäks pitäis meikki suunnitella (ja hankkia uusi työ) ja aattelin saisinko teiltä siihen apua. Mun puku on siis pääosin valkoinen ja siinä on semmonen musta osio. Yläosassa on koristeina pallo niittejä. (kuvaa puvusta ehkä huomenna ;)) Vinkatkaa siis minkälainen meikki sopis mun puvun kanssa (youtube videoita ja omia vinkkejä). Katotaan jos huomenna saisin aikaseks pistää jotain asukuvaakin tänne.

5 kommenttia:

 1. hihii toi koru:D pitäs omaaki käyttää pitkäst aikaa

  VastaaPoista
 2. Irina: shii juu se on kiva. Sulta sen idean sainki ;)

  VastaaPoista
 3. minkä arvosanan sait äikän kirjotuksista....................?

  VastaaPoista
 4. eiku oho tuollahan se arvosana lukikin, oisin veikannu A:ta noitten sun yhdys___sana____virheiden perusteel

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Aika reilua. Itseasiassa voin myöntää että mulla on ollut joskus lievä lukihöiriö, josta yhdyssanavirheet voivat johtua. Muo ei itteeni ne niin paljon häiritse, koska en niitä juurikaan huomaa. En ole mikään pilkunviilaaja. Äikässä oli tosi kova taso tänä vuonna, yleensä oon saanu sitä C:tä. VIRHEISTÄ HUOLIMATTA. Esimerkiksi ne jotka ovat yleensä saanut E:tä niin voi olla että ovat oikeasta kokeesta saanut sitten C:n.
  Jos vaikka seuraavalla kerralla kysyisit ennenkuin tulet ivaamaan Häiritseekö sinua kenties paljonkin nää mun kirjoitusvirheet?
  Kiitos vastauksestasi.

  VastaaPoista

<3