9.5.2010

9. toukokuuta

Eilen seksimessuilla oli suht kova fiilis ja rahaakin paloi jonkun verran. Sen mitä sieltä ostin ei ole ehkä sopivaa materiaalia tänne blogiin. Mutta suosittelen kaikille avoimille ihmisille ja asiasta kiinnostuineille käyntiä seksimessuilla. Muo harmittaa kovasti että kukaan ei kuvannut mun eiliistä asua ja hiuksia sillä tykkäsin niistä taas hirmuisesti. 

 Tässä nyt surkeeta kuvaa mitä mulla olu eilen päällä (mun kamera taitaa olla kohta lopullisesti rikki). Ostin eilen ton gina tricotin bodyn kirppikseltä kahella eurolla ja se on niiin kiva.  Muuten laukku seppälästä, farkkulegginsit piecesin ja kaulakoru lindexiltä.

Toinen kirppariostos oli jännästi kuvioitu paita, kaksi euroa myös:Tänään oon vaan löysäilly. Ei vietetty äitienpäivää koska meijän äiti lähti kello viisi aamulla kreikkaan. Lähetin kuitenkin aamullla äitienpäivä onnittelut viestillä puhelimeen.
Tänään mäkki reissulla ei ollu erikoista päällä, koska haettiin sieltä vain nopeesti ruuat Santerille. Ite söin kanaaterian. Jotenki kaikki kana jutut uppoo muhun paremmin ku ne lihahampurilaiset, siksi nyt ärsyttääkin mäkissä ei enään oo sitä chicken cihago star ateriaa. yhh. Nyt meni jo vähän sekavaksi tää kirjoittaminen. 

silmät nätisti kiinni, mutta enempää kuvia ei ollu.

Muuten, huomaatteko eron entisen ja tän nykysen ulkoasun kanssa. Nyt tulee kuvat isompina, onko parempi?! : )
Kiitos eräälle lukijalle neuvosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3