8.5.2010

Toukokuu työ ja vappu

Moi kaikille. Oon ollu koko viikon töissä ja siksi en oo ehtiny kirjotella. Arvatkaa onko harmittanu? Mulla on siis joka aamu herätys kello 6 ja meen seitsemään töihin. Työnkuvaani kuuluu mm. roskienkeruuta, haravointia vesisateessa ja kukkien istuttamista. Eli päivät menee ulkoillessa sen 8 tunnin ajan ja sen jälkeen väsyttää maailman eniten ja töiden jälkeen nukunkin yleensä puoli kahdeksaan asti illalla. 
Työssä ei oikeen muuten mitään haittapuolia ole muutakuin se vesisade keli, jossa asuuni kuuluu keltaiset kurahousut, sadetakki ja kumisaappaat. Ehkä jotain maailman hirveintä ja uskomaton vitutus tuollaisen päivän jälkeen: märkää, kylmää ja vielä tuuleekin.
Työ kestää vaan kuukauden joten kesäkuuksi olisi vielä tarkoitus saada töitä, että pääsee loppu kesästä festaroimaan !

 Mulla on jäänyt vaputkin kokonaan postailematta eli tässä olisi vähäsen kuvia sen illan riennoista:

30pvä oltiin mun  kaverilla ja baarissa

Kuvissa vilahtaa vähän mun twiggy meikkiä mitä koitin siitä youtube videolta tehdä. Mitäs pidätte, onnistuiko yhtään?


1pvä oltiin meillä viettämässä mun tädin nelikymppisiä
                                                         alkuilta


                                                           loppuilta..


Huomenna olisi tarkoitus suunnata tuon valkoperuukkisen ystäväni kanssa seksimessuille. Ensimmäinen kerta mulla niin katotaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Vaatekriisi siis odottaa huomista päiväää. Onko muita tulossa ? :)

p.s ompa paska tämä uusi kuvanlisäys systeemi. Haluan vanhan takaisin. juuri kun opin käyttämäänkin sitä. Osaisiko joku neuvoa muo tän ulkoasun muokkaamisessa. Haluaisin isommat kuvat ja noi kehykset pois kuvien ympäriltä. Santerikaan ei osannut auttaa vaikka datanomi luulee olevansa....

6 kommenttia:

 1. asetukset -> ulkoasu -> kirjaisimet ja värit -> reunuksen väri -> vaihat sen valkoseks

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Hei kiitti tosi paljon ! :) katotaan mitä muuta jännää saan tehtyä tälle

  VastaaPoista
 3. Nätti meikki noissa vappukuvissa, luomiväri kivasti ja mitkä ripset!

  Vai että seksimessuille :D Kerroppa sitte millasta oli, jos sitä ittekki kehtais joskus kaverin kans lähteä iha mielenkiinnosta :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiitoos ja ois ihan kiva että omatkin ripset ois noin pitkät ;)

  Joo voin kertoa! Siellä kuullemma voi olla vähän outoa porukkaa... :D

  VastaaPoista
 5. voi eii, voin samaistua työvitutukseen, kun itsekin olin vuosi sitte toukokuun töissä taimitarhal: 40km ajoa aamuisin ja seitsemäks sinne, kylmää, paskaa ja natsipomo.

  Jos haluut muutella tekstikentän leveyttä yms sun pitää tehdä HTML-koodiin muutoksia. Mut ensiks kannattaa yrittää googlettaa esim blogin ulkoasun muokkaaminen, löysin itse silleen joitai ohjeblogeja, ettei mee sit koko homma pyllylleen <:

  VastaaPoista
 6. rexind and play again: jooo toi 40km on aika paha aamusin ajella. Onneks mulla ei ookkun 3km sinne työpaikalle kotoa.

  Ja hei kiitti tosta. Koitan löytää ja opetella! :D

  VastaaPoista

<3