2.10.2010

Jauu

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Uusia koruja lindexiltä ja seppälästä: käsikorut/lindex, kummatkin 3€, peace korvikset/ lindex 5€ ja pöllö sormus/seppälä en muista paljon. Vihdoin alkaa munkin koruvarastot täyttymään!
Photobucket

Oon pari päivää pitäny hiuksia tolleen hassusti nutturalla, se on niin helppo pistää, kun hiukset on vähän jo kasvanut. Kasvaispa lisää niin voisin pistellä kaikenmaailman lettejä sun muita :) Lisäksi fiilistelen noita mun kenkiä. Oon pitäny niitä koko viime viikon kun en vaan voi olla pitämättä niitä. Oli kyllä koko rahanarvoiset ! Ja heei lisäksi niitä postauksia sais ehdotella ja kirjotella muutakin kivaa kommentti boksiin, jos täällä on ketään enään langoilla ? : D Tosta mun koulusta joku jo pyytelikin, mutta aattelin toteuttaa sen vasta tuossa kurssin loppupuolella.


Mää lähen nyt huitelee johonki ja pistää itteäni valmiiksi. Yöllä taas töihin ja huomenna kai palailen koululle!
listening:  Reino & The Rhinos - Lempee

3 kommenttia:

 1. paljo noi kengät makso? :) ja hei missä oot töissä? kivoja koruja! vois käydä itsekkin ostamassa tollasen pöllö sormuksen (:

  VastaaPoista
 2. muakin kiinnostaa kuulla sun koulusta :) mitä teet, miksi valmistust? ja pääsitkö helsinkiin, jos muistan oikein et hait tänne, vai ootko missä päin suomea <:?

  VastaaPoista
 3. Apuaa en oo huomannu kommentteja kun otin ton valvonnan pois käytöstä :D

  Anonyymi: öö kengät makso jotain yheksänkympin pintaan postikulujen kanssa ja oon töissä yhellä night clubilla Hyvinkäällä myymässä lippuja, aika rento meininki siellä :D miustkii kivoi koruja !

  rewind and play again: no itsasiassa täähän on nyt perjaatteessa valmennuskurssi Kouvolassa päin. Kurssista saa jonkinlaisen todistuksen ja loppuun tehään oma portfolio parhauista töistä. En oikein tässä osaa selittää enempää. Kurssin jälkeen haen sitten Helsinkiin ja Lahteen :))

  VastaaPoista

<3