30.11.2010

I have a vision

No tässäpähän kesti. Alunperin piti videon lisätä vimeon kautta, mutta sitten en saanu sieltä html linkkiä. Sen jälkeen päätinkin sitten pistää youtubeen, jossa sitten käsittely kesti miljooona tuntia ja sain sen vasta nyt tänne. Video eilen illalla kuvattu.

Kuulostan tosi asialliselta ja noi kulman rypistykset on nätit. ;D
Kysykää, jos ette saa selvää!

8 kommenttia:

 1. sulla on tosi ihanan oloinen blogi ja hirmu kivoja asuja ! :)

  VastaaPoista
 2. Milla: ouii kiitosta :) asukuvia nyt ei oo vähän aikaan ollut niinkään paljoa : < pitää tehdä asiaan muutos!

  VastaaPoista
 3. joo toi videokuvauksen toimimattomuus johtuu varmaa siitä jos on esim. halvin mahdollinen muistikortti eli ns. hidas muistikortti. se ei pysty sillon vastaanottamaan sitä kuvaa eli niillä halvimmilla muistikorteilla ei pysty ees videokuvaa ottaa vaikka kamerassa se mahdollisuus oliski :s kannattaa panostaa muistikorttiin vaikka se hieman enemmän kustantaisikin niin saa sellasen 'nopean' muistikortin jokka kuvauski sit onnistuu ongelmitta!:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: itseasiassa mulla ei ole halvin muistikortti. :D Mulla on ultra eli se keskitasonen, mutta kai sen sitten pitäisi olla se extreme.
  Kamera tosiaan teki silleen että, kun pistin sen pöydälle yksinään kuvaamaan videokuvaus sammui itsekseen. Kun kuvasin itse omasta kädestäni kuvaus toimi normaalisti. Ehkä en osaa vielä videokuva toimintoa käyttää tai tosiaan vika voi olla muistikortissa !

  VastaaPoista
 5. OOT NÖPÖNEN <3

  VastaaPoista
 6. Jannapanna käyny kurkistelee minu blogia. voi sua <3

  VastaaPoista
 7. Paula Pampula15.2.2011 13.29

  Eksyin kurkkiin sun blogia ku en koko syksynä saanu aikaseks! :) oot söpö <3

  VastaaPoista
 8. Paula: vähän sul on kestäny tää kurkkimine ;)

  VastaaPoista

<3