14.2.2011

gorgeous blogger

Hei vaan sinne taas! Sain Marialta, jolla on aivan mahtavia valokuvia blogissaan niin tälläisen tämmösen " gorgeous blogger" -maininnan, johon kuuluu pari kysymystä. En oo ikinä saanu minkäänlaisia mainintoja, mitä täällä blogin puolella kiertää, joten tää oli mukava yllätys :) Haluan pistää maininnan eteenpäin sellasille bloggaajille, joitten blogeja oon tässä suht pitkään jo seuraillut ja kommentoinut heidän ihan parhaitten juttujensa ja tyylinsä takia (olipa mahdollisimman epäselvä ja kieliopillinen lause):
Milloin aloitit blogisi: about vuosi sitten maaliskuussa!
Mitä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee: hmm valokuvaus, vaatteet, muoti ja kaikki yleinen löpinä mitä mieleen juolahtaa. Sekavaa, mutta ihanaa ;)
Mikä blogistasi tekee erityisen verrattuna muihin blogeihin: aika vaikee! näitä blogeja kun tuntuu löytyvän jo kuinka paljon ja vaikka miten erilaisia. Mut oon koittanu satsata kuvien laatuun, nyt kun järkkärinkin sain syksyllä !
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen: no kaikista eniten varmaan vaatteet. Olin jo pitkään seurannut muitten muotiblogeja ja halusin ittekin tuoda omia päivänasuja esille. Niitä ei kyllä kauheesti oo täällä silti näkyny, eikä tää pelkästään mikään muotiblogi olekaan. Bloggaamisen alussa myös mietin että oisin pistänyt tänne videoita mun kitara cover kappaleista joka tekisi blogista ehkä erikoisemman ja mielenkiintoisemman, mutta en oo omasta mielestä niin hyvä vieläkään että kehtaisin.
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi: monia seikkoja; kirjoitustyylin (tää on aika sekavaa löpinää), säännöllisyyden(ois kiva saada enemmän aikaiseksi, kun kuitenkin tykkään postailla ihan sikana) ja edelleen haluisin satsata entistä enemmän kuvien laatuun ja asukuviin :)

1 kommentti:

  1. hii kiitos viel tästä! :-) vastaan tähän haasteeseen piakkoin blogin puolella ;-)

    VastaaPoista

<3